Boottrailers

Nieuw product

Een boottrailer kopen met deskundig advies en Laagste Prijsgarantie doet u bij Aanhangwagens Nederland. Zakelijk of privé een boottrailer kopen voor één of meerdere boten? Bij Aanhangwagens Nederland vindt u de boottrailer die aan uw wensen voldoet.

 • Een boottrailer kopen met deskundig advies en Laagste Prijsgarantie doet u bij Aanhangwagens Nederland. Zakelijk of privé een boottrailer kopen voor één of meerdere boten? Bij Aanhangwagens Nederland vindt u de boottrailer die aan uw wensen voldoet. Bij Aanhangwagens Nederland hebben we er bewust voor gekozen om niet alle mogelijke modellen online te plaatsen. Onze voorkeur gaat er naar uit om u een boottrailer aan te bieden op basis van uw behoefte voor nu en in de toekomst. Ongeacht of er een zoekt met één, twee of drie assen, geremd of ongeremd. We kunnen u een boottrailer offreren tot en met 3500 kilo. De boottrailer die wij u aanbevelen voldoet aan de vereiste keuring door het RDW en is voorzien van een kenteken bij laadvermogen van meer dan 750 kilo. U bepaalt of u een boottrailer wilt met of zonder opbergruimte, rollers, leggers elektrische mover, hand of elektrische lier. In overleg met u komen we er uit!

  Meer informatie:
  Heeft u vragen over boottrailers of wenst u een boottrailer aan te schaffen? Belt u dan 085 – 88 84 359 of stuur een mailbericht via ons contact formulier. Onze specialisten staan u graag te woord.

  Boottrailer merken

  Bij Aanhangwagens Nederland verkopen we bekende en minder bekende merken boottrailers, waarbij het ene merk beter aan uw behoefte voldoet dan het andere. Het is niet waar we het meeste aan verdienen, maar vooral waar u op de lange termijn het meest gelukkig van wordt. Ongeacht of u de boottrailer zakelijk of privé gebruikt u moet u er altijd op kunnen rekenen.

  Wij leveren boottrailers van o.a. de volgende merken: Freewheel - Vlemmix