Een boottrailer kopen met deskundig advies en Laagste Prijsgarantie doet u bij Aanhangwagens Nederland. Zakelijk of privé een boottrailer kopen voor één of meerdere boten? Bij Aanhangwagens Nederland vindt u de boottrailer die aan uw wensen voldoet. Bij Aanhangwagens Nederland hebben we er bewust voor gekozen om niet alle mogelijke modellen online te plaatsen. Onze voorkeur gaat er naar uit om u een boottrailer aan te bieden op basis van uw behoefte voor nu en in de toekomst. Ongeacht of er een zoekt met één, twee of drie assen, geremd of ongeremd. We kunnen u een boottrailer offreren tot en met 3500 kilo. De boottrailer die wij u aanbevelen voldoet aan de vereiste keuring door het RDW en is voorzien van een kenteken bij laadvermogen van meer dan 750 kilo. U bepaalt of u een boottrailer wilt met of zonder opbergruimte, rollers, leggers elektrische mover, hand of elektrische lier. In overleg met u komen we er uit!

Meer informatie:
Heeft u vragen over boottrailers of wenst u een boottrailer aan te schaffen? Belt u dan 085 – 88 84 359 of stuur een mailbericht via ons contact formulier. Onze specialisten staan u graag te woord.

Boottrailer Modellen

U heeft in gedachten welke boot trailer u wilt boottraileraanschaffen? Onze aanhangwagen specialisten zullen u vragen aan welke afmeting u denkt. Daarnaast gaan ze ook vragen naar uw ideeën over het chassis (bijvoorbeeld kokerbalken), laadvermogen, bodemondersteuning, benodigde remkracht, type banden, rollers, leggers, welk voertuig de boottrailer gaat trekken en dergelijke. Dit zijn allemaal zaken waar u zelf misschien nog niet aan heeft gedacht, maar zijn wel elementen die bepalen of u in de toekomst gelukkig gaat zijn met uw boot trailer.

Tweedehands:
Regelmatig krijgen we vragen over tweedehands boottrailers. Het bijzondere is dat boottrailers zelden gebruikt kunnen worden voor een andere boot. Wanneer een boottrailer wordt ingeruild, gaan ze in de meeste gevallen naar de sloperij.

Boottrailer merken

Bij Aanhangwagens Nederland verkopen we bekende en minder bekende merken boottrailers, waarbij het ene merk beter aan uw behoefte voldoet dan het andere. Het is niet waar we het meeste aan verdienen, maar vooral waar u op de lange termijn het meest gelukkig van wordt. Ongeacht of u de boottrailer zakelijk of privé gebruikt u moet u er altijd op kunnen rekenen.

Wij leveren boottrailers van o.a. de volgende merken:

  • Freewheel
  • Vlemmix

Boottrailer Uitbreiding

In onze eigen werkplaats kunnen we later ook nog aanpassingen maken aan uw boot trailer, mocht daar behoefte aan zijn.

Boottrailer Prijzen

Vindt u binnen twee weken na de aanschaf van uw boottrailer elders in Nederland dezelfde boot trailer (inclusief hetzelfde servicepakket, online in Nederland) tegen een lagere prijs, dan betaalt Aanhangwagens Nederland het verschil terug. Wanneer u prijzen vergelijkt zult u constateren dat Aanhangwagens Nederland de beste prijs heeft voor alle soorten en maten boot trailers. Uiteraard wordt er alleen terugbetaald als u uw boot trailer bij Aanhangwagens Nederland heeft gekocht.

Heeft u een bepaald soort boottrailer in uw hoofd en wilt u een correcte prijs hebben, stuur een e-mail met uw telefoonnummer. Vervolgens bellen onze specialisten u op binnen 8 werkuren. Op basis van uw wensen wordt een maatwerkofferte gemaakt.

De offerte die u ontvangt van Aanhangwagens Nederland bevat de informatie die u nodig heeft om eenvoudig uw bestelling te kunnen voldoen. Nadat we uw bestelling hebben ontvangen, stuurt onze boekhouder per e-mail een iDeal-betaallink. Na ontvangst van uw betaling kunt u de boottrailer komen afhalen of bestellen we uw gewenste boot trailer bij de fabrikant. Nadat deze is geleverd bij ons service center lopen we uw boottrailer langs aan de hand van de Bovag-checklist.