Overzicht van producten van fabrikant Saris

Saris aanhangwagens

Saris Aanhangers: leidend in aanhangwagens sinds 1959

Saris Aanhangers in Hapert is al jarenlang een synoniem voor kwaliteit aanhangwagens. Niet alleen in Nederland, België en Luxemburg, maar ook in veel andere landen; Saris is erkend als het toonaangevende aanhangwagenmerk met kwalitatieve en innovatieve oplossingen, wat uw transport ook nodig heeft. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn van groot belang voor Saris Aanhangers. De basis hiervan ligt in zijn vakmanschap en innovatie. Met goed doordachte constructies, een gietijzerproductiemethode die gebruikmaakt van hoogwaardige materialen en gebruiksvriendelijke hantering, zorgt Saris ervoor dat duizenden tevreden aanhangers de weg veilig en comfortabel elke dag reizen. Bovendien bieden wij ook de beste garantievoorwaarden.

Meer
Toont 1 - 2 van de 2 items
  • Uw Saris kipper met Laagste Prijsgarantie koopt u bij Aanhangwagens Nederland. De kippers van Sari kippen handmatig en optioneel elektrisch zijn geschikt voor het vervoer van bulk- en stortgoederen. U kiest uit achterwaartse of driezijdige kippermodellen.

    Informatie aanvragen
  • Uw Saris plateauwagen kopen met Laagste Prijsgarantie doet u bij Aanhangwagens Nederland. De plateauwagens van Saris zijn geschikt voor het vervoer van volumegoederen.

    Informatie aanvragen
Toont 1 - 2 van de 2 items