Overzicht van producten van fabrikant Ifor Williams

Ifor Williams aanhangwagens

Sinds meer dan een halve eeuw gebruiken on ze klanten Ifor Williams Trailers om hun werk en hobby's aangenamer te maken! Zoek je een trailer voor professionele doeleinden of voor thuisgebruik? Ifor Williams heeft trailers in haar gamma voor elk wat wils!


Van bouwvakkers tot boomchirurgen, allen maken ze gebruik van onze platformtrailers, kippers en diepladers. Onze cartransporters zijn zeer geliefd bij rallyrijders, depannagebedrijven en oldtimer-liefhebbers terwijl onze boxvans meer en meer populariteit winnen bij o.a. busbedrijven, schrijnwerkers enz.


De landbouwers blijven trouw aan de betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze Ifor Williams veetrailers en quadtrailers. En last-but-not-least, paardenliefhebbers zijn enthousiast over de manier waarmee ze hun trouwe viervoeters veilig kunnen transporteren met de Ifor Williams paardentrailers.

Meer
Toont 1 - 2 van de 2 items
  • Uw Ifor Williams kipper kopen met Laagste Prijsgarantie doet u bij Aanhangwagens Nederland. Uw Ifor Williams kipper is geschikt voor het vervoer van bulk- en stortgoederen. Een kipper van Ifor Williams kan alleen achterwaarts kippen.

    Informatie aanvragen
  • Uw Ifor Williams plateauwagen kopen met Laagste Prijsgarantie doet u bij Aanhangwagens Nederland. De plateauwagens van Ifor Williams zijn geschikt voor het vervoer van volumegoederen.

    Informatie aanvragen
Toont 1 - 2 van de 2 items