Overzicht van producten van fabrikant Henra

Henra aanhangwagens

SINDS 1932 KWALITEIT VOOR PROFESSIONALS!


HENRA Overloon is uit de twee familienamen Henckens & Rademaker ontstaan. De eerste bedrijfsactiviteit vond plaats in 1832.
Huub Henckens uit de derde generatie, begon op de leeftijd van 21 jaar, circa 100 jaar later, in 1932, het bedrijf. Oorspronkelijk werd begonnen met een smederij, hoefslag en landbouwmachines.


Tijdens de verwoesting in de oorlog van het dorp Overloon werd ook het bedrijfspand van de onderneming getroffen. Direct na de bevrijding van Overloon 1944 – 1945 werd opnieuw begonnen in een noodwoning en kon men profiteren van de wederopbouw van Nederland. Op 22 mei 1945 werd de onderneming van Huub Henckens officieel ingeschreven in het handelsregister. In 1954 keerde men terug naar de oude plek midden in het dorp, waar een nieuwe woning, smederij en winkel werd gebouwd. In 1956 werd de eerste aanhangwagen gebouwd.

Meer
Toont 1 - 2 van de 2 items
  • Uw Henra kipper kopen met Laagste Prijsgarantie doet u bij Aanhangwagens Nederland. Uw Henra kipper is geschikt voor het vervoer van bulk- en stortgoederen. Een kipper van Henra kan achterwaarts of driezijdig kippen afhankelijk van het gekozen model. Standaard zijn de Henra kippers tandemassers, maar is ook te bestellen als drieasser.

    Informatie aanvragen
  • Uw HENRA plateauwagen kopen met Laagste Prijsgarantie doet u bij Aanhangwagens Nederland. De plateauwagens van HENRA zijn geschikt voor het vervoer van volumegoederen.

    Informatie aanvragen
Toont 1 - 2 van de 2 items