Overzicht van producten van fabrikant Eduard

Eduard aanhangwagens

Eduards Trailer Factory (EDUARD) is in 2001 opgericht door Eduard Saris. Het bedrijf is gespecialiseerd in ontwikkeling, montage en verkoop van ongeremde en geremde aanhangwagens (zoals plateauwagens, autotransporters, multi-transporters, kippers etc.).  In totaal zijn er 40 medewerkers werkzaam binnen het bedrijf.


De no- nonsense benadering en efficiente bedrijfsvoering zorgt voor een optimale productieplanning en stelt ons in staat om aanhangwagens op bestelling binnen 6 werkdagen uit te leveren aan onze dealers.

Meer
Toont 1 - 2 van de 2 items
  • Uw Eduard kipper met Laagste Prijsgarantie koopt u bij Aanhangwagens Nederland. Kippers van Eduard kippen achter- en driezijdig. Eduard kippers zijn geschikt voor het vervoer van bulk- en stortgoederen. U kunt uw Eduard kipper volledig samenstellen op basis van uw wensen. Onze specialisten begeleiden u hierbij.

    Informatie aanvragen
  • Uw EDUARD plateauwagen kopen met Laagste Prijsgarantie doet u bij Aanhangwagens Nederland. De plateauwagens van EDUARD zijn geschikt voor het vervoer van volumegoederen.

    Informatie aanvragen
Toont 1 - 2 van de 2 items