Overzicht van producten van fabrikant Anssems

Anssems aanhangwagens

Anssems Aanhangwagens B.V. produceert al sinds 1977 aanhangwagens van een uitzonderlijk hoogwaardige kwaliteit. Door een zeer precieze manier van werken – met de modernste technologieën – wordt gewaarborgd dat alle aanhangwagens voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Het productieproces wordt nauwgezet gecontroleerd, maar ook iedere aanhangwagen afzonderlijk wordt nog onderworpen aan een gedegen eindcontrole. Zo ziet u dat Anssems en kwaliteit onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Naast kwaliteit vinden we ook veiligheid en het gebruikersgemak van groot belang. Daarom beschikt elke aanhangwagen over een royale standaarduitrusting. Bovendien zijn er vele accessoires mogelijk.

Meer
Toont 1 - 2 van de 2 items
  • Uw Anssems kipper kopen met Laagste Prijsgarantie doet u bij Aanhangwagens Nederland. De kippers van Anssems kippen handmatig of elektrisch en zijn geschikt voor het vervoer van bulk- en stortgoederen. Anssemss kipper kunnen achterwaarts of driezijdig kippen.

    Informatie aanvragen
  • Uw Anssems plateauwagen kopen met Laagste Prijsgarantie doet u bij Aanhangwagens Nederland. De plateauwagens van Anssems zijn geschikt voor het vervoer van volumegoederen.

    Informatie aanvragen
Toont 1 - 2 van de 2 items