Plateauwagen

Plateauwagen kopen met laagste prijsgarantie

Een plateauwagen of flatbedtrailer kopen met bladvering, torsievering, een, twee of drie assen koopt u met deskundig advies en Laagste Prijsgarantie bij Aanhangwagens Nederland. Zakelijk of privé een plateauwagen aankopen? Bij Aanhangwagens Nederland vindt u de plateau wagen die aan uw wensen voldoet....

Plateauwagen kopen met laagste prijsgarantie

Een plateauwagen of flatbedtrailer kopen met bladvering, torsievering, een, twee of drie assen koopt u met deskundig advies en Laagste Prijsgarantie bij Aanhangwagens Nederland. Zakelijk of privé een plateauwagen aankopen? Bij Aanhangwagens Nederland vindt u de plateau wagen die aan uw wensen voldoet. Wij spreken over een plateauwagen, omdat flatbedtrailer de Engelse benaming is. Bij Aanhangwagens Nederland hebben we er bewust voor gekozen om niet alle mogelijke modellen online te plaatsen. Onze voorkeur gaat er naar uit om u een plateauwagen aan te bieden op basis van uw behoefte voor nu en in de toekomst. Ongeacht of er een zoekt met één, twee of drie assen, geremd of ongeremd. We kunnen u een geremde plateau wagen aanbieden vanaf 750 kilo tot en met 3500 kilo met RDW kaart of registratie. Elke plateauwagen die wij u aanbevelen voldoet aan de vereiste keuring door het RDW en is voorzien van een kenteken bij een laadvermogen van meer dan 750 kilo. U bepaalt of u een plateauwagen wilt met of zonder borden, opbouw, elektrische mover en maar ook voor de vering kunt u kiezen uit torsie of bladveren. Kortom, samen komen we er wel uit!

Offerte voor uw plateauwagen

Heeft u vragen over plateauwagens of wenst u een plateauwagen aan te schaffen? Belt u dan 085 - 88 84 359 of stuur een mailbericht via ons contact formulier. Onze specialisten staan u graag te woord.

More
Er is 1 product.
  • Uw Anssems plateauwagen kopen met Laagste Prijsgarantie doet u bij Aanhangwagens Nederland. De plateauwagens van Anssems zijn geschikt voor het vervoer van volumegoederen.

    Informatie aanvragen
Toont 1 - 1 van 1 item