Een plateauwagen of flatbedtrailer kopen met bladvering, torsievering, een, twee of drie assen koopt u met deskundig advies en Laagste Prijsgarantie bij Aanhangwagens Nederland. Zakelijk of privé een plateauwagen aankopen? Bij Aanhangwagens Nederland vindt u de plateau wagen die aan uw wensen voldoet. Wij spreken over een plateauwagen, omdat flatbedtrailer de Engelse benaming is. Bij  Aanhangwagens Nederland hebben we er bewust voor gekozen om niet alle mogelijke modellen online te plaatsen. Onze voorkeur gaat er naar uit om u een plateauwagen aan te bieden op basis van uw behoefte voor nu en in de toekomst. Ongeacht of er een zoekt met één, twee of drie assen, geremd of ongeremd. We kunnen u een geremde plateau wagen aanbieden vanaf 750 kilo tot en met 3500 kilo met RDW kaart of registratie. Elke plateauwagen die wij u aanbevelen voldoet aan de vereiste keuring door het RDW en is voorzien van een kenteken bij een laadvermogen van meer dan 750 kilo. U bepaalt of u een plateauwagen wilt met of zonder borden, opbouw, elektrische mover en maar ook voor de vering kunt u kiezen uit torsie of bladveren. Kortom, samen komen we er wel uit!

Offerte voor uw plateauwagen

Heeft u vragen over plateauwagens of wenst u een plateauwagen aan te schaffen? Belt u dan 085 – 88 84 359 of stuur een mailbericht via ons contact formulier. Onze specialisten staan u graag te woord.

 

Een plateauwagen is er in diverse varianten

U heeft ideeën waarvoor u de plateau wagen plateauwagenwilt inzetten. Onze aanhangwagen specialisten zullen u vragen aan welke afmeting u denkt. Daarnaast gaan ze ook vragen naar uw ideeën over het chassis (bijvoorbeeld kokerbalken), laadvermogen, dikte van de bodemplaat, bodemondersteuning, benodigde remkracht, type banden en dergelijke. Dit zijn allemaal zaken waar u zelf misschien nog niet aan heeft gedacht, maar zijn wel elementen die bepalen of u in de toekomst gelukkig gaat zijn met uw plateauwagen.

Tweedehands:
Regelmatig krijgen we de vraag bij Aanhangwagens Nederland of we tweedehands plateauwagens hebben. Het probleem met tweedehands plateauwagens is dat deze al een heel ‘leven’ achter de rug hebben. Slijtage is doorgaans de reden waarom een plateau wagen wordt ingeruild. Een plateau wagen helpt u bij het uitvoeren van uw werkzaamheden en dan is het belangrijk dat u dit veilig kunt doen. Als er een aanhangwagen wordt ingeruild, gaat deze door naar opkopers of naar de sloperij. Wij van Aanhangwagens Nederland willen u veilig laten werken met een nieuwe plateau wagen of flatbed trailer.

 

Plateauwagens van diverse merken

Bij Aanhangwagens Nederland verkopen we plateauwagenbekende en minder bekende merken, waarbij het ene merk beter aan uw behoefte voldoet dan het andere. Het is niet waar we het meeste aan verdienen, maar vooral waar u op de lange termijn het meest gelukkig van wordt. Zeker wanneer u de plateauwagen nodig heeft om uw werk te kunnen doen, moet u er altijd op kunnen rekenen.

Wij leveren plateauwagens van o.a. de volgende merken:

 • Anssems
 • Atec
 • BW
 • Eduard
 • Henra
 • Hulco
 • Humbaur
 • Ifor Williams
 • Indespension
 • Nugent
 • Saris
 • Vlemmix

In onze eigen werkplaats kunnen we later ook nog bladveringaanpassingen maken aan uw plateau wagen, mocht daar behoefte aan zijn.

De laagste prijs van Nederland

Vindt u binnen twee weken na de aanschaf van uw plateau wagen elders in Nederland dezelfde plateau wagen (inclusief hetzelfde servicepakket, online in Nederland) tegen een lagere prijs, dan betaalt Aanhangwagens Nederland het verschil terug. Wanneer u prijzen vergelijkt zult u constateren dat Aanhangwagens Nederland de beste prijs heeft voor alle soorten en maten plateauwagens.

Offerte

Heeft een bepaald soort plateau wagen in uw hoofd en wilt een mooie prijs hebben, stuur een e-mail met uw telefoonnummer. Vervolgens bellen onze specialisten u op binnen 8 werkuren. Op basis van uw wensen wordt een maatwerkofferte gemaakt.

Uw plateauwagen bestellen

De offerte die u ontvangt van de Aanhangwagens Nederland bevat de informatie die u nodig heeft om eenvoudig uw bestelling te kunnen voldoen. Nadat we uw bestelling hebben ontvangen, stuurt onze boekhouder per e-mail een iDeal-betaallink. Na ontvangst van uw betaling kunt u deze komen afhalen als deze op voorraad is of bestellen we uw gewenste plateau wagen bij de fabrikant. Nadat deze is geleverd bij ons service center lopen we uw plateau wagen (flatbedtrailer) langs aan de hand van de Bovag-checklist.

Vragen over plateauwagen

Op onze servicedesk krijgen we van klanten uiteenlopende vragen.

Wat is een plateau aanhangwagen?

Plateau aanhangwagen is eigenlijk een onjuiste term waarmee een plateau wagen wordt bedoeld.

Wat is een plateau aanhanger?

Een plateau aanhanger is hetzelfde als de plateau wagen

Henra plateauwagen?

Deze term wordt veel ingetikt in de zoekmachines en dan kom je uit bij  Aanhangwagens Nederland.

Plateauwagen aanhangwagen enkelasser?

De plateauwagen aanhangwagen enkelasser verkopen we uiteraard ook bij Aanhangwagens Nederland.

Saris plateauwagen?

Uiteraard verkopen wij de Saris plateauwagen.

Plateauwagen met huif?

Een plateauwagen met huif kunnen we leveren eventueel ook nadat u hem al een tijd in gebruik heeft. We kunnen deze ook op maat laten maken.

Aanhangwagens Nederland bied ook andere aanhangwagens aan zoals een: Boottrailer, Kipper, Bagagewagen, Paardentrailer en Motortrailer.