Paardentrailers

Nieuw product

Een paardentrailer of paardenvan kopen met deskundig advies en Laagste Prijsgarantie doet u bij  Aanhangwagens Nederland. Zakelijk of privé een paardentrailer kopen voor één of meerdere paarden? Bij Aanhangwagens Nederland vindt u de paardentrailer die aan uw wensen voldoet en natuurlijk ook van uw paarden.

 • Een paardentrailer of paardenvan kopen met deskundig advies en Laagste Prijsgarantie doet u bij  Aanhangwagens Nederland. Zakelijk of privé een paardentrailer kopen voor één of meerdere paarden? Bij Aanhangwagens Nederland vindt u de paardentrailer die aan uw wensen voldoet en natuurlijk ook van uw paarden. Wij spreken over een paardentrailer, omdat paardenvan de ‘Vlaamse’ benaming is. Bij Aanhangwagens Nederland hebben we er bewust voor gekozen om niet alle mogelijke modellen online te plaatsen. Onze voorkeur gaat er naar uit om u een paardentrailer aan te bieden op basis van uw behoefte voor nu en in de toekomst. Ongeacht of er een zoekt met één of twee assen. We kunnen u een geremde of ongeremde paardentrailer offreren. Vanaf 750 kilo tot en met 3500 kilo is deze geremd. De paardentrailer die wij u aanbevelen voldoet aan de vereiste keuring en is geregistreerd bij het RDW. Een paardentrailer heeft een eigen kenteken bij een laadvermogen vanaf 750 kilo. U bepaalt of u een paardentrailer wilt met of zonder opbergruimte, zijdeuren, handmatige of elektrische mover. U bepaalt welke vering er onder uw paardentrailer komt te zitten. Dit kan torsie of bladvering zijn. Kortom, samen komen we er wel uit!

  Meer informatie:
  Heeft u vragen over paardentrailers of wenst u een paardentrailer aan te schaffen? Belt u dan 085 – 88 84 359 of stuur een mailbericht via ons contact formulier. Onze specialisten staan u graag te woord.

  Paardentrailer Merken

  Bij Aanhangwagens Nederland verkopen we bekende en minder bekende merken paardentrailers, waarbij het ene merk beter aan uw behoefte voldoet dan het andere. Het is niet waar we het meeste aan verdienen, maar vooral waar u op de lange termijn het meest gelukkig van wordt. Ongeacht of u de paardentrailer zakelijk of privé gebruikt u moet u er altijd op kunnen rekenen.

  Wij leveren paardentrailers van o.a. de volgende merken: Anssems - Atec - Bucker - Cheval Liberté - Henra - Humbaur - Ifor Williams - Nugent