Een motoraanhanger of motortrailer kopen met deskundig advies en Laagste Prijsgarantie doet u bij Aanhangwagens Nederland. Zakelijk of privé een motoraanhanger of motortrailer kopen voor één of meerdere motoren? Bij Aanhangwagens Nederland vindt u de motoraanhanger of motorentrailer die aan uw wensen voldoet. Wij spreken over een motorentrailer en motoraanhanger, omdat deze termen door elkaar heen worden gebruikt. Bij Aanhangwagens Nederland hebben we er bewust voor gekozen om niet alle mogelijke modellen online te plaatsen. Onze voorkeur gaat er naar uit om u een motoraanhanger of motortrailer aan te bieden op basis van uw behoefte voor nu en in de toekomst. Ongeacht of er een zoekt met één of twee assen. We kunnen u een motoraanhanger offreren met en zonder oplooprem. Vanaf 750 kilo tot en met 1800 kilo heeft uw motortrailer een eigen kenteken. De motoraanhanger die wij u aanbevelen voldoet aan de vereiste keuring door het RDW. U bepaalt of u een motoraanhanger wilt met een hydraulisch zaksysteem wat de veiligheid ten goede komt. In overleg met u komen we er wel uit!

Meer informatie:
Heeft u vragen over motoraanhangers of wenst u een motoraanhanger aan te schaffen? Belt u dan 085 – 88 84 359 of stuur een mailbericht via ons contact formulier. Onze specialisten staan u graag te woord.

 

Motortrailer Varianten

U heeft ideeën voor hoeveel motoren motoraanhanger motortraileru tegelijkertijd wilt kunnen vervoeren?. Onze motoraanhanger specialisten zullen u vragen aan welke afmeting u denkt. Daarnaast gaan ze ook vragen naar uw ideeën over het chassis (bijvoorbeeld kokerbalken), laadvermogen, dikte van de bodemplaat, bodemondersteuning, benodigde remkracht, type banden, welk voertuig de paardentrailer gaat trekken en dergelijke. Dit zijn allemaal zaken waar u zelf misschien nog niet aan heeft gedacht, maar zijn wel elementen die bepalen of u in de toekomst gelukkig gaat zijn met uw motoraanhanger of motortrailer.

Tweedehands:
Bij Aanhangwagens Nederland hebben we geen tweedehands motoraanhangers of motortrailers. In het voorjaar krijgen we hier vaak vragen over, maar aangezien het een particulier product is, kan het interessanter voor u zijn om op Marktplaats te kijken. Als we een motortrailer inruilen gaat deze direct door naar opkopers.

 

Motortrailer Merken

Bij Aanhangwagens Nederland verkopen we bekende en minder bekende merken motoraanhanger of motortrailer, waarbij het ene merk beter aan uw behoefte voldoet dan het andere. Het is niet waar we het meeste aan verdienen, maar vooral waar u op de lange termijn het meest gelukkig van wordt. Ongeacht of u de motoraanhanger zakelijk of privé gebruikt u moet u er altijd op kunnen rekenen.

Wij leveren motortrailers van o.a. de volgende merken:

  • Anssems
  • BW
  • Humbaur
  • Stema
  • Tohaco

Motortrailer Uitbreiding

In onze eigen werkplaats kunnen we later ook nog aanpassingen maken aan uw motoraanhanger, mocht daar behoefte aan zijn.

Motortrailer Prijzen

Vindt u binnen twee weken na de aanschaf van uw motortrailer of motoraanhanger elders in Nederland dezelfde motortrailer of motoraanhanger (inclusief hetzelfde servicepakket, online in Nederland) tegen een lagere prijs, dan betaalt Aanhangwagens Nederland het verschil terug. Wanneer u prijzen vergelijkt zult u constateren dat Aanhangwagens Nederland de beste prijs heeft voor alle soorten en maten motoraanhangers en motortrailers. Uiteraard wordt er alleen terugbetaald als u de motoraanhanger of motortrailer bij Aanhangwagens Nederland heeft gekocht.

Heeft een bepaald soort motoraanhanger of motortrailer in uw hoofd en wilt een correcte prijs hebben, stuur een e-mail met uw telefoonnummer. Vervolgens bellen onze specialisten u op binnen 8 werkuren. Op basis van uw wensen wordt een maatwerkofferte gemaakt.

De offerte die u ontvangt van Aanhangwagens Nederland bevat de informatie die u nodig heeft om eenvoudig uw bestelling te kunnen voldoen. Nadat we uw bestelling hebben ontvangen, stuurt onze boekhouder per e-mail een iDeal-betaallink. Na ontvangst van uw betaling kunt u de motoraanhanger of motortrailer komen afhalen of bestellen we uw gewenste motoraanhanger bij de fabrikant. Nadat deze is geleverd bij ons servicecenter lopen we uw motoraanhanger of motortrailer langs aan de hand van de Bovag-checklist.