Overzicht van producten van fabrikant Twins

Twins aanhangwagens

Twins Trailers: The trailer company


Twin Arc is opgericht in 1997 met als hoofdactiviteit het produceren van zware industriële constructiewerken. De productie van aanhangwagens kwam er later bij en was louter een nevenactiviteit van het bedrijf. Doorheen de jaren is de vraag naar aanhangwagens echter exponentieel gestegen waardoor de directie besloot om zich meer en meer te concentreren in aanhangwagens.


Twin Arc NV is vandaag de dag gespecialiseerd in alle soorten aanhangwagens van 500kg tot en met 3500Kg. Productie en assemblage worden uitgevoerd op verschillende locaties welke een totaaloppervlakte beslaan van meer dan 35.000m2. Naast de serieproductie is Twin Arc NV ook gespecialiseerd in maatwerk, het bedrijf kan werkelijk alle wensen en eisen waarmaken.

Meer
Toont 1 - 2 van de 2 items
  • Uw Twins kipper kopen met Laagste Prijsgarantie doet u bij Aanhangwagens Nederland. Uw Twins kipper is geschikt voor het vervoer van bulk- en stortgoederen. Een kipper van Twins kan achterwaarts of driezijdig kippen afhankelijk van het gekozen model. Standaard zijn de Twins kippers tandemassers, maar is ook te bestellen met één as.

    Informatie aanvragen
  • Uw Twins plateauwagen kopen met Laagste Prijsgarantie doet u bij Aanhangwagens Nederland. De plateauwagens van HENRA zijn geschikt voor het vervoer van volumegoederen.

    Informatie aanvragen
Toont 1 - 2 van de 2 items