Overzicht van producten van fabrikant Debon

Debon Aanhangwagens

De Cheval Liberte Group bestaat al meer dan 20 jaar en heeft veel ervaring in het ontwerp, de fabricage en de distributie van aanhangwagens en ruiterproducten. Cheval Liberte is een Frans bedrijf dat samenwerkt met zijn lang gevestigde partners in zijn moderne fabrieken in Polen. Deze steeds groeiende fabrieken hebben zwaar geïnvesteerd in de nieuwste ontwerp- en productietechnologie. Aluminium wordt in alle trailers gebruikt, die bijdragen aan de duurzaamheid en de levensduur van de producten.

Het unieke Pullman Suspension System, dat wordt geleverd op de paardwagens en de wagenwagens (afgezien van de C255) heeft uitstekende trek- en afhandelingskwaliteiten, en wij zijn van mening dat dit ophangsysteem het beste beschikbaar is op de markt. Dit is één van de redenen waarom zoveel van onze klanten onze producten aanraden aan vrienden en kennissen.

De Debon en Cheval Liberte aanhangwagens worden in grote hoeveelheden in heel Europa verkocht en landen verder door hun distributienetwerk.

Meer
Toont 1 - 1 van 1 item
  • Uw Debon kipper met Laagste Prijsgarantie koopt u bij Aanhangwagens Nederland. Debon kippers van kippen driezijdig en elektrisch. Debon kippers worden geproduceerd door de Franse producent Cheval Liberté. Deze kippers zijn geschikt voor het vervoer van bulk- en stortgoederen. De kippers van Debon zijn standaard compleet uitgerust in vergelijking tot...

    Informatie aanvragen
Toont 1 - 1 van 1 item