Overzicht van producten van fabrikant BW

BW Aanhangwagens

BW TRAILERS: al meer dan 25 jaar constructeur van aanhangwagens!


De familie Willems van Lier is al meer dan 25 jaar een begrip in de wereld van de aanhangwagens. Vandaag is het, in dit familiebedrijf, al de derde generatie die het succesverhaal van het verleden verderzetten.  BW Trailers biedt u een breed gamma van trailers aan: geremde en ongeremde aanhangwagens, bak aanhangwagens, plateaus, kippers, marktwagens, mototrailers, enz... Maar ook voor maatwerk kan u bij BW Trailers terecht. Kortom een oplossing voor al uw transport!  Alle aanhangwagens zijn van hoogstaande kwaliteit, hebben een Europese goedkeuring en worden geleverd met een wettelijk coc-attest.

Meer
Toont 1 - 2 van de 2 items
  • Uw BW kipper met Laagste Prijsgarantie koopt u bij Aanhangwagens Nederland. De BW kippers worden in België geproduceerd kippen standaard handmatig. Deze kippers zijn geschikt voor het vervoer van bulk- en stortgoederen. De BW kippers kippen driezijdig.

    Informatie aanvragen
  • Uw BW plateauwagen kopen met Laagste Prijsgarantie doet u bij Aanhangwagens Nederland. De plateauwagens van BW zijn geschikt voor het vervoer van volumegoederen.

    Informatie aanvragen
Toont 1 - 2 van de 2 items