Kipper

Kipper kopen met laagste prijsgarantie

Een kipper kopen met bladvering, torsievering, één, twee of drie assen, met of zonder opbouw en huif tot 3500 Kg? Nieuwe kippers koopt u met deskundig advies en laagste prijsgarantie bij Aanhangwagens Nederland.

Er zijn 10 producten
 • Uw Atec kipper met Laagste Prijsgarantie koopt u bij Aanhangwagens Nederland. De kippers van Atec kippen handmatig en optioneel elektrisch zijn geschikt voor het vervoer van bulk- en stortgoederen.

  Informatie aanvragen
 • Uw BW kipper met Laagste Prijsgarantie koopt u bij Aanhangwagens Nederland. De BW kippers worden in België geproduceerd kippen standaard handmatig. Deze kippers zijn geschikt voor het vervoer van bulk- en stortgoederen. De BW kippers kippen driezijdig.

  Informatie aanvragen
 • Uw Eduard kipper met Laagste Prijsgarantie koopt u bij Aanhangwagens Nederland. Kippers van Eduard kippen achter- en driezijdig. Eduard kippers zijn geschikt voor het vervoer van bulk- en stortgoederen. U kunt uw Eduard kipper volledig samenstellen op basis van uw wensen. Onze specialisten begeleiden u hierbij.

  Informatie aanvragen
 • Uw Henra kipper kopen met Laagste Prijsgarantie doet u bij Aanhangwagens Nederland. Uw Henra kipper is geschikt voor het vervoer van bulk- en stortgoederen. Een kipper van Henra kan achterwaarts of driezijdig kippen afhankelijk van het gekozen model. Standaard zijn de Henra kippers tandemassers, maar is ook te bestellen als drieasser.

  Informatie aanvragen
 • Uw Humbaur kipper kopen met Laagste Prijsgarantie doet u bij Aanhangwagens Nederland. Uw Humbaur kipper is geschikt voor het vervoer van bulk- en stortgoederen. Een kipper van Humbaur kan achterwaarts of driezijdig kippen afhankelijk van het gekozen model. Standaard zijn de Humbaur kippers tandemassers, maar is ook te bestellen als enkelasser of drieasser.

  Informatie aanvragen
 • Uw Ifor Williams kipper kopen met Laagste Prijsgarantie doet u bij Aanhangwagens Nederland. Uw Ifor Williams kipper is geschikt voor het vervoer van bulk- en stortgoederen. Een kipper van Ifor Williams kan alleen achterwaarts kippen.

  Informatie aanvragen
 • Uw Nugent kipper kopen met Laagste Prijsgarantie doet u bij Aanhangwagens Nederland. Uw Nugent kipper is geschikt voor het vervoer van bulk- en stortgoederen. Een kipper van Nugent van het type T-line kan alleen achterwaarts kippen.

  Informatie aanvragen
 • Uw Saris kipper met Laagste Prijsgarantie koopt u bij Aanhangwagens Nederland. De kippers van Sari kippen handmatig en optioneel elektrisch zijn geschikt voor het vervoer van bulk- en stortgoederen. U kiest uit achterwaartse of driezijdige kippermodellen.

  Informatie aanvragen
 • Uw Twins kipper kopen met Laagste Prijsgarantie doet u bij Aanhangwagens Nederland. Uw Twins kipper is geschikt voor het vervoer van bulk- en stortgoederen. Een kipper van Twins kan achterwaarts of driezijdig kippen afhankelijk van het gekozen model. Standaard zijn de Twins kippers tandemassers, maar is ook te bestellen met één as.

  Informatie aanvragen
 • Uw Anssems kipper kopen met Laagste Prijsgarantie doet u bij Aanhangwagens Nederland. De kippers van Anssems kippen handmatig of elektrisch en zijn geschikt voor het vervoer van bulk- en stortgoederen. Anssemss kipper kunnen achterwaarts of driezijdig kippen.

  Informatie aanvragen
Toont 1 - 10 van de 10 items