Bagagewagens

Nieuw product

Een bagagewagen kopen met deskundig advies en Laagste Prijsgarantie doet u bij Aanhangwagens Nederland. Zakelijk of privé een bagagewagen kopen met of zonder BE-rijbewijs? Bij Aanhangwagens Nederland vindt u de bagagewagen die aan uw wensen voldoet.

  • Een bagagewagen kopen met deskundig advies en Laagste Prijsgarantie doet u bij Aanhangwagens Nederland. Zakelijk of privé een bagagewagen kopen met of zonder BE-rijbewijs? Bij Aanhangwagens Nederland vindt u de bagagewagen die aan uw wensen voldoet. Wij hebben we er bewust voor gekozen om niet alle mogelijke modellen online te plaatsen. Onze voorkeur gaat er naar uit om u een bagagewagen aan te bieden op basis van uw behoefte voor nu en in de toekomst. Ongeacht of u er een zoekt met één of twee assen, eventueel geremd. Het model die wij u aanbevelen voldoet aan de vereiste keuring door het RDW en is voorzien van een kenteken bij laadvermogen van meer dan 750 kilo. U bepaalt of u een bagagewagen wilt met of zonder borden, opbouw, elektrische mover, blad- of torsievering. Samen met u komen we er uit!

    Bagagewagen merken

    Bij Aanhangwagens Nederland verkopen we bekende en minder bekende merken, waarbij het ene merk beter aan uw behoefte voldoet dan het andere. Het is niet waar we het meeste aan verdienen, maar vooral waar u op de lange termijn het meest gelukkig van wordt. Zeker wanneer u de bagagewagen nodig heeft voor vakantie of andere praktische toepassingen moet u er altijd op kunnen rekenen.

    Wij leveren bagagewagens van o.a. de volgende merken: Anssems - Daxar