Een bagagewagen kopen met deskundig advies en Laagste Prijsgarantie doet u bij Aanhangwagens Nederland. Zakelijk of privé een bagagewagen kopen met of zonder BE-rijbewijs? Bij Aanhangwagens Nederland vindt u de bagagewagen die aan uw wensen voldoet. Wij hebben we er bewust voor gekozen om niet alle mogelijke modellen online te plaatsen. Onze voorkeur gaat er naar uit om u een bagagewagen aan te bieden op basis van uw behoefte voor nu en in de toekomst. Ongeacht of u er een zoekt met één of twee assen, eventueel geremd. Het model die wij u aanbevelen voldoet aan de vereiste keuring door het RDW en is voorzien van een kenteken bij laadvermogen van meer dan 750 kilo. U bepaalt of u een bagagewagen wilt met of zonder borden, opbouw, elektrische mover, blad- of torsievering. Samen met u komen we er uit!

Meer informatie:
Heeft u vragen over bagagewagens of wenst u een bagagewagen aan te schaffen? Belt u dan 085 – 88 84 359 of stuur een mailbericht door middel van ons contact formulier. Onze specialisten staan u graag te woord.

Bagagewagen modellen

U heeft ideeën waarvoor u de bagagewagenbagagewagen wilt inzetten. Onze aanhangwagen specialisten zullen u vragen aan welke afmeting u denkt. Daarnaast gaan ze ook vragen naar uw ideeën over het chassis (bijvoorbeeld kokerbalken), laadvermogen, dikte van de bodemplaat, bodemondersteuning, benodigde remkracht, type banden en dergelijke. Dit zijn allemaal zaken waar u zelf misschien nog niet aan heeft gedacht, maar zijn wel elementen die bepalen of u in de toekomst gelukkig gaat zijn met uw bagagewagen.

Tweedehands:
Bij Aanhangwagens Nederland hebben we alleen nieuwe bagagewagens. Als er een aanhangwagen wordt ingeruild, gaat deze direct naar de markt van de opkopers. Zij verkopen deze naar het Oostblok of via Marktplaats. We verkopen u graag een nieuwe, zodat we zeker weten dat u veilig op weg kunt gaan.

Bagagewagen merken

Bij Aanhangwagens Nederland verkopen we bekende en minder bekende merken, waarbij het ene merk beter aan uw behoefte voldoet dan het andere. Het is niet waar we het meeste aan verdienen, maar vooral waar u op de lange termijn het meest gelukkig van wordt. Zeker wanneer u de bagagewagen nodig heeft voor vakantie of andere praktische toepassingen moet u er altijd op kunnen rekenen.

Wij leveren bagagewagens van o.a. de volgende merken:

  • Anssems
  • Daxar

Bagagewagen Uitbreiden

In onze eigen werkplaats kunnen we later ook nog aanpassingen maken aan uw bagagewagen, mocht daar behoefte aan zijn.

Bagagewagen Prijzen

Vindt u binnen twee weken na de aanschaf van uw bagage wagen elders in Nederland hetzelfde model  (inclusief hetzelfde servicepakket, online in Nederland) tegen een lagere prijs, dan betaalt Aanhangwagens Nederland het verschil terug. Wanneer u prijzen vergelijkt zult u constateren dat Aanhangwagens Nederland de beste prijs heeft voor alle soorten en maten bagage wagens. Uiteraard wordt er alleen terugbetaald als u uw bagagewagen bij Aanhangwagens Nederland heeft gekocht.

Heeft u een bepaald soort model in uw hoofd en wilt een correcte prijs hebben, stuur een e-mail met uw telefoonnummer. Vervolgens bellen onze specialisten u op binnen 8 werkuren. Op basis van uw wensen wordt een maatwerkofferte gemaakt.

De offerte die u ontvangt van Aanhangwagens Nederland bevat de informatie die u nodig heeft om eenvoudig uw bestelling te kunnen voldoen. Nadat we uw bestelling hebben ontvangen, stuurt onze boekhouder per e-mail een iDeal-betaallink. Na ontvangst van uw betaling kunt u de bagage wagen afhalen of bestellen we uw gewenste model bij de fabrikant. Nadat deze is geleverd bij ons service center lopen we uw bagagewagen langs aan de hand van de Bovag-checklist.