Autoambulances

Nieuw product

Een autoambulance of autotransporter kopen tot 3500 Kg met deskundig advies en Laagste Prijsgarantie doet u bij Aanhangwagens Nederland. Bij Aanhangwagens Nederland vindt u de autoambulances die aan uw wensen voldoen. Ook wanneer er aanpassingen gemaakt dienen te worden aan uw autotransporter is dit bespreekbaar. De autoambulances zijn te bekijken in de ‘showroom’.

 • Een autoambulance of autotransporter kopen tot 3500 Kg met deskundig advies en Laagste Prijsgarantie doet u bij Aanhangwagens Nederland. Bij Aanhangwagens Nederland vindt u de autoambulances die aan uw wensen voldoen. Ook wanneer er aanpassingen gemaakt dienen te worden aan uw autotransporter is dit bespreekbaar. De autoambulances zijn te bekijken in de ‘showroom’.

  Meer informatie over autoambulances?

  Heeft u vragen over autoambulances? Bel dan 085 – 88 84 359 of stuur een mailbericht via ons contact formulier.

  Autoambulance merken

  Bij Aanhangwagens Nederland verkopen we bekende en minder bekende merken autoambulances, waarbij het ene merk beter aan uw behoefte voldoet dan het andere. Het is niet waar we het meeste aan verdienen, maar vooral waar u op de lange termijn het meest gelukkig van wordt. Ongeacht of u de autoambulance zakelijk of privé gebruikt u moet u er altijd op kunnen rekenen.

  Wij leveren autoambulances van o.a. de volgende merken: Anssems - BW - Eduard - Henra - Humbaur - Ifor Williams - Indespension - Saris - Stema - Tohaco - Twins